Productieve dag voor AA Gent met drie trainingen en twee versterkingen, maar er is ook tijd voor fun

De sfeer zit goed bij AA Gent in het Spaanse Oliva.
BELGA De sfeer zit goed bij AA Gent in het Spaanse Oliva.

AA Gent werkte opnieuw een drukke dag af in Oliva. Jess Thorup trakteerde de spelersgroep voor zonsopgang al op een strandloop. Om kwart voor elf volgde een eerste veldtraining, waarbij de Deen zijn spelers allerlei wedstrijdvormen met kleine teams op een kleine ruimte liet afwerken. Het ging er daarbij erg intensief aan toe. Om kwart voor vier was er nog een tweede veldtraining, waarbij er tijd gemaakt werd voor fun. Zo werden er partijtjes voettennis én volleybal afgewerkt, waarbij het teamwerk centraal stond. Opmerkelijke vaststelling na vier dagen stage onder Jess Thorup: elke training is helemaal anders en telkens zit er een duidelijk doel achter.

Stallone Limbombe.
BELGA Stallone Limbombe.

Tijdens de ochtendtraining kregen de Buffalo’s er al een aandachtige toeschouwer bij in de persoon van Thomas Kaminski, die voor 2,5 jaar tekende, met een optie voor 2 bijkomende jaren. ’s Namiddags werkte Kaminski zijn eerste training onder Francky Vandendriessche af. Terwijl die namiddagtraining aan de gang was, streek ook Alexander Sörloth neer in Oliva. De 1m95 grote Noorse spits komt voor zes maanden op huurbasis over van Crystal Palace. Vanochtend traint ook hij voor het eerst mee als speler van AA Gent. De Buffalo’s sloten de dag gisteravond af met een quiz, die in mekaar gestoken werd door video-analist Herman De Landtsheer. 

Alexander Sorloth (l) en Jess Thorup.
BELGA Alexander Sorloth (l) en Jess Thorup.
Alexander Sorloth (l) en keeperstrainer Francky Vandendriessche.
BELGA Alexander Sorloth (l) en keeperstrainer Francky Vandendriessche.
Assistent-coach Johnny Molby (l), Jess Thorup (midden) en Alexander Sorloth.
BELGA Assistent-coach Johnny Molby (l), Jess Thorup (midden) en Alexander Sorloth.
Yannick Thoelen tijdens een potje volleybal.
BELGA Yannick Thoelen tijdens een potje volleybal.
BELGA
Brecht Dejaegere.
BELGA Brecht Dejaegere.
Yannick Thoelen.
BELGA Yannick Thoelen.
Thomas Kaminski (l) en Brecht Dejaegere.
BELGA Thomas Kaminski (l) en Brecht Dejaegere.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Van nuffelen

    Hoop het voor u Didier, beste wensen voor 2019 trouwens, veel zal afhangen van de eerste match tegen RSCA, de verliezer zal het moeilijk krijgen.

  • didier de coster

    raar hé , maar mijn buikgevoel zegt me dat het gaat klikken met sorloth vooraan in onze rangen , ik hoop het alvast na al die mislukte witte merels van den aldi in onze vuurlijn , mochten we een degelijke voorlijn hebben dan deden we mee met top drie ; cobw

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00