Opvallend: Deschacht traint mee met amateurclub Lochristi

Olivier Deschacht.
Photo News Olivier Deschacht.
Het bos was hij beu. En dus traint Olivier Deschacht (37, ex-RSCA) mee met amateurclub Lochristi om fit te blijven.

 De geïnteresseerden stonden in de rij - onder meer KV Kortrijk, Zulte Waregem en Antwerp informeerden -, maar voorlopig heeft Olivier Deschacht geen nieuwe club gevonden. De voormalige verdediger van Anderlecht, die afgelopen zomer geen nieuw contract kreeg in het Astridpark, ging dan maar op zijn ééntje lopen in het bos om fit te blijven. Alleen begon dat stilaan te vervelen, waarna Deschacht met een originele oplossing op de proppen kwam.

Sinds kort traint de Oost-Vlaming immers mee met amateurclub Lochristi, waar de voorzitter, coach en de helft van de spelersgroep vrienden zijn. Voor u denkt dat Deschacht een einde maakt aan zijn professionele carrière: het is vooralsnog niet de bedoeling om bij Lochristi te gaan voetballen. Wel wil hij via de club zijn ritme (en spelplezier) onderhouden, mocht er zich een mooie aanbieding aandienen. Komt die er niet, dan is de kans groot dat Deschacht er gewoon mee stopt.

BELGA
Photo News18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  Zitten er daar ook jeannetten bij misschien ?

 • Van Constantinus

  het niveau (nivo volgens patick baeck) bij veel reacties is nog veel bedroevender dan een speler die voor het plezier mee traint bij een amateurclub.

 • Tony Dekeukelaere

  hopelijk kan hij het niveau van Lochristi aan !!!

 • Yvan Van Nieuwenhuyze

  Hij is begonnen als jeugdspeler bij Lochristi mooi toch ..

 • De Weerdt Marcel

  ik denk dat Anderlecht hem beter kan gebruiken dan ooit ??