Exclusief voor abonnees

Op bezoek bij Ruud & Roos Vormer: “Deze periode heeft me doen inzien dat ik niet te vroeg ga stoppen, ik wil het maximale uit mijn carrière halen”

Een paar dagen vakantie: die luxe heeft spoedarts Roos America (34) zich eindelijk kunnen permitteren. Bij haar ouders in Nederland kwamen zij, voetballer Ruud Vormer (32) en de kinderen deze week tot rust. En wat doet een koppel dan? De balans opmaken: “Tot corona draaide ons leven om jou, Ruud, dus ik heb je de voorbije periode niet gespaard. Maar je hebt super voor de kinderen gezorgd, zelfs beter dan ik.” Op bezoek bij mevrouw Vormer en mijnheer America.“Ik moest je eerst niet, weet je dat nog?” “Ja, ik heb er wel voor moeten werken.”
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Joke van de Velde

    Denk een oppas is wel een soort dienster denk dat jullie niet zo zwaar hebben thuis. Liever op jullie werk denk. En kinderen bij oppas