De Sutter op proef bij KV Oostende

Tom De Sutter liet op 31 augustus zijn contract ontbinden bij Sporting Lokeren.
Photo News Tom De Sutter liet op 31 augustus zijn contract ontbinden bij Sporting Lokeren.

Vanaf morgenochtend traint de transfervrije Tom De Sutter mee met KV Oostende. De kustploeg biedt de 33-jarige aanvaller in eerste instantie de kans om zijn conditie te onderhouden op De Schorre. De Sutter krijgt tot januari de tijd om coach Gert Verheyen en technisch directeur Hugo Broos te overtuigen in de hoop een contract te versieren. Vorig weekend gaf de spits, die op 31 augustus zijn contract liet ontbinden bij Sporting Lokeren, in onze krant te kennen dat hij nog tot januari wil wachten op een nieuwe club alvorens een punt te zetten achter zijn carrière. Enkele dagen later krijgt de ex-aanvaller van Anderlecht, Club en Cercle Brugge aan zee de kans om een nieuw contract te versieren.

Oostende komt dit seizoen moeilijk tot scoren, mede doordat de aangetrokken spitsen Sindrit Guri en Fashion Sakala niet brengen wat ervan verwacht werd. Ook Richairo Zivkovic blijft net als vorig seizoen onder de verwachtingen. Mogelijk kan De Sutter de offensieve problemen na Nieuwjaar oplossen.




8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joris Bemoeyaert

  @Raymundo, man ge bazuint een hoop onzin uit. Tom is overal heel nuttig geweest en is waarschijnlijk 1 van de meest gemanierde voetballers op onze velden. Dus dimmen man.

 • Bruno Zonnekeyn

  Hahaha wat een joke

 • dretie munkies

  Verwondert me helemaal niet dat de ene overroepen trainer de overroepen speler zou binnenhalen. Ze zijn allebei van hetzelfde niveau : grootgemaakt door hde pers maar niet door hun prestaties !

 • Raymundo Goethals

  rsca: oef, we zijn ervan af, scoort niet, brugge na een tijd: oef, we zijn ervan af, scoort niet, turkse ploeg al heel rap: oef we zijn ervan af, scoort niet, lokeren vrij snel: ontbinding, we zijn ervan af, scoort niet. oostende: onze doelpuntenmaker. Hoera! voetbal is voor domoren. oostende gaat degraderen zonder goals. en ja de sutter, je vindt altijd nog een lompere club.

 • eric debanne

  Kan een goeie versterking worden voor KVO ...!