Exclusief voor abonnees

Ook Luc Devroe ondervraagd in voetbalschandaal: "900.000 euro commissie" op transfer van 900.000 euro

Archiefbeeld. Luc Devroe als sportief directeur bij RSC Anderlecht.
Photo News Archiefbeeld. Luc Devroe als sportief directeur bij RSC Anderlecht.
In het onderzoek naar miljoenenfraude binnen het Belgische voetbal is nu ook Luc Devroe (53) - voormalig sportief directeur bij Oostende - ondervraagd. Devroe kreeg vragen over de transfer van Adam Marusic, die van Kortrijk naar Oostende verkaste en waarbij Oostende - volgens de speurders - 900.000 euro commissie betaalde op een transfersom van 900.000 euro. "Quatsch", zegt zijn advocaat. "Oostende is vooral beter geworden van die transfer."

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
43 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lea Van Heybeeck

  Die verdienen nu zoveel meer als een gewone werknemer en toch proberen ze nog langs alle kanten de belastingen te ontduiken. En te denken dat ze dan ook nog eens een voorkeursbehandeling krijgen van de fiscus, doordat ze nog eens minder belastingen hoeven te betalen dan anderen.

 • frank versammen

  de voetbalindustrie is de door en door rotste sector van allemaal

 • Rik Bogaert

  Veljkovic is hier de grote lafaard! Uit den vreemde komen en veel poen scheppen door onfrisse praktijken. En dan iedereen het mes in de rug steken. Had hij dat gedaan in zijn land, was ie al koud!

 • Patrick Libotton

  Geen probleem, als hij dit zo op zijn belastingsaangifte zet ....20% RSZ en dan 50% belasting? Zal wel weggewerkt zijn met fiscale spitstechnologie bvb neem iets verlieslatend over met een groot vastgoedpatrimonium en oeps winsten zijn weg! En je hebt een patrimonium verworven met bruto bruto zonder een€ Belasting Gewoon Anderlecht overnemen :)

 • Marc De Vos

  Hij heeft er zelfs putten in het gezicht van gekregen.