Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal zwaait het seizoen uit: “Als het leger straks wordt aangevoerd door het voetvolk, zullen we in Europa weinig oorlogen winnen”

Photonews
Photonews Photonews
2 april. Behoudens een mirakel, zit het voetbalseizoen 2019-2020 erop. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert schetst hoe die afloop tot stand kwam. En ziet hoe er iets fundamenteel scheef is gegroeid in ons profvoetbal.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • dirk claeys

  Vandaag blijkt dat geen elke club nog inspraak heeft in elke beslissing, zelfs in Europa! De hand,waaruit je eet is De baas! De tv en media,die de massa tv rechten betaald en de UEFA beslissen alles voor hen, en spelen zelfs dictator!

 • Eddy Borremans

  straf dat men nu opeens de scheve situatie inziet door het corona-virus terwijl het al jaren duidelijk genoeg was. Operatie propere handen was zo een voorbeeld. Grote commotie tijdens de miserie - maar enkele maanden later trekken we onze broek terug op en spelen we verder

 • dirk claeys

  zelfs uefa en fifa kunnen niets beslissen ? het armste en domste land Belgie die reeds jarende ranking in wereld , de top voorsteld in nationaal voetbal , beslist op zijn ééntje dat het vandaag stopt met voetbal ? mooi maar ? grote vragen hierbij , wat met de centen ? transfers ? indien voetbal niet kan tot nieuwjaar ? gaan doppen of miljoenen transfers in Brugge of Gent ? wie gaat het beheersen en bepalen?

 • Robert De Meulder

  Voor de normale mens is het een zegen dat dat voetbal gedoe stopt.

 • LUC HUON

  Natuurlijk is dit de enige logische en menselijke beslissing. Maar hoe gaan de heren reageren met een UEFA uitsluiting boven hun hoofd? Met 18 starten volgend seizoen? Al dik tevreden als men er 16 vindt die het financieel aankunnen