Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet hoe Anderlecht alle grandeur verliest: alles verknald

Een beeld vanuit het supportersvak van Anderlecht. Een spervuur aan vuurpijlen, brandbommetjes en voetzoekers gaat richting het veld.
DBUHS Een beeld vanuit het supportersvak van Anderlecht. Een spervuur aan vuurpijlen, brandbommetjes en voetzoekers gaat richting het veld.
Anderlecht is gisteravond in rook opgegaan. Moedwillige brandstichting door haar eigen supporters. Alles waar deze club voor staat letterlijk 'verknald' in een spervuur aan brandbommetjes, vuurpijlen en voetzoekers. Anderlecht zal quasi zeker de wedstrijd disciplinair met 5-0 verliezen, maar het verliest zóveel meer - al zijn gratie en grandeur.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • LUC HUON

  RSCA zal terecht gestraft worden, maar waren de artikels in de pers ( Coucke laat zijn slaap niet voor die protesten, hij heeft andere zaken te doen ) i.v.m. de incidenten vorige week echt nodig. Dit is denigrerende en opruiende taal aan het adres van reeds zeer kwade mensen. Sclessin lijkt overigens een speeltuin te zijn voor amateurs van vuurwerk.

 • filip mertens

  Anderlecht moet dus boeten, maar het is niet uitgesloten dat de klassieker nog een staartje krijgt voor Standard. “We hebben gezien dat gisteren tijdens de wedstrijd langs beide kanten vuurpijlen zijn afgestoken", zegt Stijn Van Bever, woordvoerder van de Pro League, bij Sporza.

 • guido vermeyen

  Hoeveel keer laten ze zich bedotten, ..Bengaals vuur binnen smokkelen, bommetjes en dergelijke...hoelang staan die zogezegde stewards al aan de ingang te controleren, één keer ja maar toch geen tie keer na elkaar....bende sufferds.

 • jenny charels

  "grandeur"?. Welke grandeur. Anderlecht is al jaren een heel gewoon ploegske met heel gewone spelers. Enkel ..... de meesten, spelers en bestuur, denken nog steeds dat ze 'geweldig' zijn. Anderlecht, een vergane glorie, die niet beseft dat men van het verleden niet kan leven ..... enkel ervan leren, en dat doen ze juist niet.

 • Ronny Steyaert

  Heel simpel, mr. Cuypers, worden doodsimpel een dag max. 2 dagen voor de wedstrijd in alle stilte ter plaatse gebracht en....wie het zijn? Ge zoudt er nog raar van op kijken. Zouden beter de ingangen en gemakkelijk te overschrijden afrasteringen van een stadion voorzien van camera's. Maar ja, zullen dan misschien een tunnel graven.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00