Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet een cruciale scherprechter: “Allez Michel, chante avec...”

BELGA
Racing Genk verloor in Brugge. ­Ondersteboven gespeeld in twintig ­dolle minuten na rust. Club lijkt alles wat rest te gaan winnen. Genk balanceert daarom deze week tussen euforie en rampspoed. Only the strong survive.

Allez Michel, chante avec...

Standard beslist mee over de titelstrijd. Donderdag is Club Brugge op Sclessin, zondag spelen de Rouches in Genk. Michel Preud’homme kan ‘kiezen’ wie kampioen wordt: zijn ex-club of zijn ex-assistent.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jacqueline SERNEELS

  Mr Cleynhens, wat moet Wesley doen? Die oelewapper gaat gewoon paardje rijden op Wesley zijn rug! Leer eens om te gaan met verlies.

 • Peter Vansteenkiste

  Dat er hier nog Genk-supporters durven beweren dat ze de VAR tegen hebben. De beslissingen van gisteren waren correct : Aidoo heeft de hele wedstrijd aan Wesley gehangen, soms zelfs letterlijk waarbij hij ook zijn armen te pas en te onpas heeft gebruikt. Die van Genk hadden vanaf min. 3 tot aan de 2-1 de vallende ziekte zonder gestraft te worden. En vooral: blijkbaar zijn ze in Genk de onterechte gunsten van de VAR al vergeten (Mechele, Van Damme in Antwerp-FCB, geen strafschop voor Gent).

 • marc van de poel

  Man, man man, wat een complot theorieën alhier. Alsof Standard de punten cadeau gaat doen. Die hebben de punten ook nodig, hoor! Een derde plaats is zeker Europees, een vierde geeft nog een barragematch tegen de winnaar van PO2. En Anderlecht hoopt dat het zelf punt(-en) kan sprokkelen, om de waterkans op Europees te bewaren. Al lijkt me dat 2x whishfull thinking... De lachende derde kan Antwerp zijn.

 • WILFRIED DE WILDE

  De grootste vriend van Genk wordt Antwerp, want Antwerp verliest niet in Brugge.

 • Matthias BREUGELMANS

  Als Santini zijn elleboog gebruikt worden die van Brugge wild maar wanneer Wesley hetzelfde mag blijft het stil. Genoeg zagen en klagen over de VAR en scheidsrechters en kijk ze worden weer maar is geholpen bij Brugge, de penaltykoning (veel nadeel he). Net zoals ze vorige jaren ook voor belangrijke matchen druk op de arbitrage leggen om hun voordeel te halen. Zielig ploegje.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00