Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal vindt 1A met 18 clubs én play-offs maar niks: “In het land van Borat trek je met een goede advocaat naar de rechter en hopla”

Onze chef voetbal Stephan Keygnaert over de beslissing van de Pro League over de competitie.
PN/HLN Onze chef voetbal Stephan Keygnaert over de beslissing van de Pro League over de competitie.
De Pro League is eruit. We krijgen 18 clubs in 1A én de miniplay-offs blijven behouden. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert vindt dat dit níet de juist keuze is voor het Belgisch voetbal. “En zo blijft het Kazachstan (copyright Hugo Camps).” 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
54 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marijke Benoit

  Normaal dat ze niet akkoord waren. Benoit marijke

 • kamiel De Vleeschouwer

  Heel dringend het meervoudig stemrecht afschaffen. Deze vorm van anti-democratie komt alleen nog in België voor. Het is speciaal voor de G5. Maar deze Grote 5 zijn in Europa kleine peuters. Armtierig landje. Er is geen verschil meer tussen de politiek en de pro leaque en KBVB. Zielige mensen.

 • kristof de keyser

  Paarse bond mag veranderen naar blauw zwarte bond.wat doen u23 in 1B?geen commentaar nodig

 • Rony Bekaert

  Het is hier nog erger dan Kazachstan man ! Hier presteert men het zelfs ,om clubs die hun licentie niet halen ,te laten degraderen naar amateurs . Om dan vervolgens doodleuk een U23 team toe te voegen , die noch een licentieaanvraag heeft ingediend noch een licentie betaald voetbal heeft verkregen ?? En de chefvoetbal van de grootste krant, is dan nog van mening dat dat 1B deppaneren is ? Lees maar eens een licentie na , daarin staat duidelijk vermeld dat ze geld als A licentie OF B licentie!

 • Chris Marien

  18 is te veel maar het is nie anders , speciaal omstandigheden