Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher zag vreugde en verdriet bij paars-wit: “Crisis niet bezworen na dit misbaksel”

Photo News
Hier zal nog over gepraat worden. Omdat Kompany uitviel. Omdat Anderlecht flirtte met de uitschakeling. En omdat het met veel geluk toch won. Bizar clubje.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • stefaan lalonge

  Welk wanbeleid voert deze Kompany? Miljoenen worden over de balk gegooid voor transfers waarvan iedereen ziet dat ze geen verbetering zijn. Vlap, Roofe en vele anderen. De jeugd is nog niet klaar en buiten Chadli zie ik niemand van de laatste transfers die beterschap kunnen brengen. Wat doet Kompany, wat doet deze scoutingscel daar? Door hun schuld is er geen aanvaller en feitelijk ook geen ploeg. Schande voor Kompany en het beleid.

 • David De Geyter

  Gisteren match gezien en niet Anderlecht maar Beerschot verdiende een ronde verder te gaan. Na de match denkt Kompany dan dat zijn ploeg goed gespeeld heeft!

 • Maria de swert

  Dit kan Hein of eender welke andere trainer "zeker evengoed" ( lagen dan wel allang buiten ) en dan kan je het vele geld dat je aan Kompany en Davies moet betalen beter gebruiken voor goede spelers aan te kopen of is het geld echt op ? Want het is één grote ramp en zoiets los je niet op , ook niet met pinten te geven in het café ,erg voor de supporters met een abonnement !!! Ik vraag mij ook af wat Zetterberg zoal denkt als hij die "vedetten" bezig ziet , dat waren tijden !

 • pascal michel

  Roos Desvereaux, owngoal en een offside goal... en noodrem ... echt al véél beter bezig!!!

 • Roger Geens

  Anderlecht ,fantastische ploeg ,alle dagen loopt de media vol over Anderlecht .Er is geen ploeg in de wereld waar zoveel aandacht aan geschonken wordt , als eerlang ook nog regelmatig gewonnen wordt zullen de kranten voor andere ploegen geen belangstelling hebben .