Waarom Veljkovic ondanks floptransfers huismakelaar van Lokeren was: ze maakten elkaar rijk

De omstreden makelaar Dejan Veljkovic maakte Sporting Lokeren rijk. Uiteraard werd de spelersmakelaar er zelf ook allesbehalve armer van.
Photo News De omstreden makelaar Dejan Veljkovic maakte Sporting Lokeren rijk. Uiteraard werd de spelersmakelaar er zelf ook allesbehalve armer van.
De omstreden makelaar Dejan Veljkovic maakte Sporting Lokeren rijk. Waar bij de spelers die hij aanbracht kwantiteit vaak boven kwaliteit ging, waren z'n uitgaande transfers geregeld wél een schot in de roos. Uiteraard werd de spelersmakelaar er zelf ook allesbehalve armer van.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jeremy Denil

  Sinds jaren dit weekend als fan en jeugdtrainer naar samenvatting niet gekeken.

 • François Nuyts

  Ik denk dat Dhr Lambrechts daar ook eens goed aan de tand zou mogen gevoeld worden hoor . Nu , met wat wij nu reeds weten zijn wij als voetballiefhebber al jàrenlang opgelicht door een aantal individuen die dat nog konden (mochten) blijven doen ook . Schandalig , en nu maar vlug die onderzoeksrechter wreken om er op die maniet tussenuit te komen .

 • Glen Van Bruyssel

  Lambrechts,hoe jij nog met een wagen kan rijden blijft me een raadsel.

 • Olivier Billiau

  Als je deze ‘analyse’ leest dan vraag ik me af hoe een voorzitter doodleuk kan beweren dat hij al die jaren van niets wist. Terwijl de stromen spelers niet om bij te houden was en de stromen opbrengsten al evenmin

 • Rudi Bollaerts

  Stop een tijdje met voetbal want elke dag komt er weer iets nieuws bij ,vrees dat er bitter weinig mensen uit het voetbalmilieu zuiver in hun schoenen staan het gaat over teveel geld .

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00