OH Leuven moet Lierse laten lopen na gelijkspel tegen Tubeke

BELGA

Oud-Heverlee Leuven en Tubeke hebben op de vierde speeldag van de tweede periode van de Proximus League de punten gedeeld. De wedstrijd in de studentenstad eindigde op 1-1.

OHL klom op voorsprong, toen bezoeker Ba (34.) zijn eigen doelman verschalkte. Op het uur kwam Tubeke op gelijke hoogte. Stevance (59.) trapte een strafschop tegen de touwen. Diezelfde Stevance had in het slot de 1-2 aan de voet, maar thuisdoelman Gillekens redde knap.

Eerder op de speeldag klopte Beerschot-Wilrijk Roeselare met 1-0, haalde Lierse het met 2-0 van Westerlo en deelden Cercle Brugge en Union de punten (2-2).

Lierse voert de tweede periode aan met het perfecte rapport van twaalf punten uit vier wedstrijden. OHL en Union (elk 6 punten) volgen, voor Cercle (5), Roeselare en Beerschot Wilrijk (elk 4). Tubeke (3) houdt alleen Westerlo (1) achter zich. In de reguliere stand staat OHL (32 punten) tweede op een punt van leider Beerschot Wilrijk. Tubeke (13) deelt hierin met Westerlo de laatste plek.

BELGAReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.