OH Leuven klopt Westerlo en springt zo opnieuw naar tweede plaats in 1B

belga
OH Leuven heeft de laatste wedstrijd op de tiende speeldag in de Proximus League naar zijn hand gezet. De Leuvenaars klopten in extremis Westerlo met 2-1 en klimmen zo opnieuw over Cercle Brugge naar de tweede plaats in de stand.

Leuven kwam op voorsprong via spits Casagolda. Hij werkte na 63 minuten een afgeweerd schot van Storm voorbij Westerlo-doelman Van Langendonck. Westerlo bleef in de match en sloeg tien minuten voor tijd terug. Annys, nota bene ex-Leuven, trapte een afvallende bal overhoeks binnen: 1-1. In het slot bezweken de Kempenaars echter alsnog onder de Leuvense druk. Opnieuw Casagolda trapte in de slotminuut de winnende 2-1 hoog tegen de touwen.

Eerder zondag won Roeselare thuis van Union met 1-0 en speelden Lierse en Tubeke 1-1 gelijk op het Lisp. Zaterdag ging leider Beerschot Wilrijk in eigen huis pijnlijk de boot in tegen Cercle Brugge (0-3).

In de stand blijft Beerschot Wilrijk leider met 21 punten. Eerste achtervolger OH Leuven nadert tot op twee punten. Cercle Brugge volgt op drie punten. Westerlo staat met tien punten zesde.

belga
belga
belga
belga
belga
belga1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Valentin Valmont

    Sponsors zullen blij zijn, hoewel het niet te begrijpen is dat ze daar budget aan besteden. Wil je echt een ROI reclame kan je maar beter wat anders bedenken. Tissue pack marketing kan misschien een alternatief bieden.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00