Nog geen nieuwe datum voor return promotiefinale, wordt de knoop maandag doorgehakt?

OHL en Beerschot vergaderen in constructieve sfeer, maar nog geen witte rook

BELGA
Het overleg tussen OH Leuven, Beerschot en de Pro League over de return van de promotiefinales in 1B heeft nog geen definitieve datum opgeleverd. Normaal zal komende maandag de knoop worden doorgehakt.

Volgens de betrokken partijen verliep de vergadering van vanmiddag in een constructieve sfeer, maar er werd nog niet geland. Bedoeling is dat in de komende dagen één en ander verder wordt afgetoetst om uiteindelijk begin volgende week tot een akkoord te komen.

Volgens onze informatie drukte Beerschot de wens uit om de terugmatch toch voor 1 juli af te werken, kwestie van het nieuwe seizoen goed te kunnen voorbereiden. In dat geval zou er wel in het buitenland moeten worden gespeeld (er is sprake van Duitsland of Turkije). Maar ook de piste om de tweede finalewedstrijd pas in de loop van juli of augustus in te plannen, zou nog steeds op tafel liggen. Beerschot won de heenmatch met 1-0.

Lees ook.

Vandaag topoverleg tussen OHL en Beerschot: ’t valt te hopen dat ze goed kunnen hordelopen
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • dirk govaerts

  Marc Vanhouche , als OHL echt wil promoveren , spelen ze die match gewoon zonder publiek ,want de misgelopen recette wordt volgend seizoen ruimschoots ingewisseld als ze spelen tegen de topploegen . KIJKEN ze daar echt niet verder dan hun neus lang is ? Stoom je ploeg klaar ipv te liggen bakkeleien over hoe oneerlijk het is nu Covid 19 alles door elkaar gegooid heeft .En een thuispubliek kan een ploeg ook verlammen .OHL publiek geen van CLub Brugge publiek ,verre van .

 • dirk govaerts

  ja Marc Vanhouche , vorgig jaar met het opstellen van de kalender en regels wisten de bobo's van het voetbal al dat in 2020 corona zou opduiken en dat we daardoor Beerschot zouden kunnen laten promoveren tov OHL .Dat ze na de eerste match al de regeringen in heel de wereld de landen in lockdown zouden zetten en dat we dan zonder schaamte dit kunnen flikken .Sinds Covid is er niets meer eerlijk !!!

 • Marc Vanhouche

  Ohl mag niet toegeven aan wedstrijd zonder publiek, dit zou voor de club zeker oneerlijk zijn!! Eerste wedstrijd annuleren als er moet gevoetbald worden zonder publiek.. zoniet heeft ohl het recht te voetballen thuis met ook publiek. Het moet weer lukken dat Beerschot weer zal profiteren van deze situatie... eerlijk is eerlijk.. als 1 ploeg met publiek speelt dan de andere ook... en als het op neutraal terrein is.. evenveel supporters toelaten van Beerschot dan dat er mochten komen op het Kiel!!

 • DIRK SPRANGERS

  Yves,het zou nochtans het eerlijkste zijn en dat samen met een match op neutraal terrein !

 • Dirk Hanssens

  Beerschot gewoon naar 1A, OHL moest maar winnen, anders voor 1juli die terugwedstrijd.