Nog geen feest bij Beerschot: “Eerst vervolg van de procedures afwachten”

Bij Beerschot reageert men voorzichtig optimistisch op het nieuws over de nakende promotie. “Via onze advocaten hebben wij akte genomen van het vonnis”, zegt Beerschots mede-eigenaar Francis Vrancken. “Het ziet er goed uit voor ons, maar het is nog net iets te vroeg om te feesten. Laat ons eerst het vervolg van de procedures afwachten. Het laat zich raden dat andere betrokken partijen beroep zullen aantekenen bij het BAS. Of dit eerste vonnis bepaalde transferdossiers in een stroomversnelling kan brengen? We zullen zien. Ik maak me in elk geval sterk dat we tegen de start van volgend seizoen een competitieve kern op de been zullen kunnen brengen.”

Francis Vrancken.
Jan De Meuleneir/Photonews Francis Vrancken.8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Cornelis

  Ik ben zelf kvm supporter en vind het spijtig dat de spelers gestraft worden door de daden van het bestuur maar er moeten nu eenmaal koppen rollen alleen is het voor mij onbegrijpelijk dat het alleen die van kv zijn en de andere potjes gedekt blijven.

 • jacqueline van langenhove

  Beste Dirk, Beerschot moest allang in 1A zijn want toen ze kampioen speelden in 3e Nationale kwam er plots een amateurliga bij zodoende moesten zij nog een jaar extra wachten.Gevolg in de laatste min verloren van Monaco B en ook van KVM. Dus ik denk wel dat Beerschot dit verdient zeker omdat zij vroeger('81) al eens moesten zakken op basis van vermoedens.

 • Dirk Huyghe

  Zalig die reacties hier. Hoe kun je nu claimen om in 1A te gaan spelen als het duidelijk was dat je het niet sportief hebt kunnen afdwingen..? Begrijpen wie kan...

 • Steve Verwimp

  Nu zal het nog de schuld van Beerschot zijn zeker. Ten eerste: Ze hadden maar niet moeten proberen om WB om te kopen. Ten tweede: Het PARKET is met het onderzoek gestart en niet Beerschot. Ten derde: Door het proberen vals te spelen van KVM en daarvoor gestraft wordt het Beerschot is dat KVM zijn plaats inneemt. Ten vierde: Als KVM vorig jaar was veroordeeld,waren veroordeeld geweest naar 1ste Amateur. Dan was Beerschot (voor 95% zeker) kampioen in 1B geweest. Zielige mannekes hier onder.

 • Jo Vans

  Gezien op ATV Beerschotter stelt dat zij tegen een matchfixer gespeeld hebben in 1B en daarom nu recht hebben op promotie. Helaas is er in 1B geen fixing geweest. Het is maar zoals je het zelf bekijkt. Misschien is het BAS grondiger in zijn werk?