Nationale Voetballiga helpt langdurig zieke kinderen

De Nationale Voetballiga, de vereniging van tweedeklassers, gaat langdurig zieke kinderen helpen
PHOTO_NEWS De Nationale Voetballiga, de vereniging van tweedeklassers, gaat langdurig zieke kinderen helpen
De Nationale Voetballiga (NVL), die de tweedeklassers vertegenwoordigt, voert komende zondag actie voor Bednet en Take Off, organisaties die ervoor zorgen dat langdurig en chronisch zieke kinderen van op afstand naar school kunnen gaan. Dat maakte de NVL vandaag in een persbericht bekend.

Tijdens de laatste speeldag van de Belgacom League komende zondag zullen alle spelers een helft spelen met het Belgacom League+ logo op het shirt. Daarna worden de shirts geveild ten voordele van Bednet en zijn Waalse tegenhanger Take Off.

Door te spelen met het +logo tonen de NVL en haar clubs hun verbondenheid met de Football+ Foundation, de sociale pijler van het Belgische voetbal, en versterken ze de boodschap dat voetbal mensen sterker kan maken.

De veiling start morgen en loopt tot 2 mei. Supporters kunnen bieden op de website http://myworld.benl.ebay.be/footballplusfoundation. Met de opbrengst van de veiling kunnen Bednet en Take Off nog meer langdurig zieke kinderen via internet verbinden met hun klas. Zo kunnen deze kinderen tijdens hun afwezigheid op school de lessen blijven volgen en blijven ze in contact met leerkracht en vrienden.