Moeskroen-preses Declerck countert kritiek: "Mechelen of Eupen? Kan ons niks schelen"

Florian Van Eenoo photonews
Mocht er een verkiezing voor ‘Grootste Pispaal’ bestaan, dan won Moeskroen makkelijk. ­Vandaar: een verbaal steekspel met preses ­Patrick Declerck (62): "Zoek me één collega die me niet correct vindt. Het zal je niet lukken."

4-0 tegen Eupen, met vier tegengoals in de laatste zeventien minuten, waardoor niet Eupen, maar Mechelen zakt. Vond u de inzinking van uw team niet vreemd?

"Ik snap die polemiek niet. Er ontbraken zéven titularissen. We zijn bij wijze van spreken met een liefhebbersploeg naar Eupen vertrokken. Bovendien hebben we de zwakste defensie en het kleinste budget van eerste klasse. Dan is het niet verwonderlijk dat je spelers plooien na ­zeventig minuten. Pas op, ik vind het jammer dat er nu zo veel controverse is, maar wij treffen geen schuld."

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Jansens

  Kijk meneer de clerck,incasseer uw centen en zwijg erover.

 • josep duhamel

  beveren stond even slap te verdedigen als moeskroen, alleen Eupen heeft de geboden kansen binnengetrapt, Mechelen deels.

 • HERMAN DE GRANDE

  volgens mij

 • Gaston FOUBERT

  Als er van omkoping al sprake zou zijn, hoe verklaar je dan meerdere fenomenale reddingen van Werner? Maar er zijn er altijd die er een communautaire kwestie van maken.

 • Frans Peeters

  Hij bekend dat ze met het B elftal gespeeld hebben om Eupen te laten winnen. Met Moeskroen is het al enkele jaren hommeles. Vorig jaar mocht Kortrijk winnen en andere jaren was hun licentie niet op tijd in orde, wat zal het volgende zijn.