Duitser Bernd Storck is nieuwe coach van Moeskroen

BELGA

Bernd Storck is de nieuwe trainer van Moeskroen. De 55-jarige Duitser tekende bij de rode lantaarn in de Jupiler Pro League een contract voor één seizoen, met een optie op een bijkomend jaar. Storck volgt in Moeskroen Frank Defays op, die deze week werd ontslagen. De Duitser was het laatst bondscoach van Hongarije dat hij in 2016 naar het EK in Frankrijk leidde. Hongarije haalde verrassend de achtste finales waarin het kansloos sneuvelde tegen de Rode Duivels (4-0).

Met Storck haalt Moeskroen-manager Jürgen Röber een oude bekende naar Le Canonnier. Storck was tussen 1996 en 2007 immers zijn vaste assistent. Bij Moeskroen staat de Duitser voor de zware taak de club in eerste klasse te houden. Donderdag werd Defays aan de deur gezet na een 0 op 15, intussen staat de teller op 0 op 18 na een nieuwe nederlaag op het veld van Charleroi.

Storck geeft maandagnamiddag zijn eerste training in Moeskroen. Om 17 uur wordt hij op een persconferentie voorgesteld.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christelle Vandenberghe

    Alex, 2e klasse bestaat niet meer

  • Alex Wellens

    In 2e klasse is het ook plezant