Moeskroen, waar spelers geen minuut trainen, maar wél voor miljoenen euro's worden doorverkocht

Gebruikte makelaar club om geld wit te wassen?

Het gerecht viel gisteren binnen bij Moeskroen.
Simon Mouton / PhotoNews Het gerecht viel gisteren binnen bij Moeskroen.
Het Belgisch voetbal was nog maar net bekomen van het grootschalige onderzoek naar omkoping en fraude door makelaars of het kijkt al tegen een nieuw schandaal aan. Het gerecht verdenkt eersteklasser Moeskroen ervan het speeltje te zijn van supermakelaar Pini Zahavi, die de club gebruikt heeft om geld wit te wassen.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
34 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guilbert vannimmen

  Nagels met koppen norbert

 • linda D'Haese

  overal waar veel geld mee gemoeid is word er gefraudeerd en komt iedereen er mee weg wegens procedure fouten het zijn alleen de kleintje die worden gestraft om te bewijzen dat het gerecht zijn werk doet

 • Norbert Deploige

  Als iedereen zich aan de regels zou houden en ik bedoel gij, hij , ik en wij allemaal. Er zou overschot zijn in de begroting. Als we 5 euro kunnen verdienen ........belastingen ontduiken, ziek zijn als we kunnen werken, zaakjes in t zwart laten doen en zo zijn er nog wel een paar tientallen waar wij aan zondige. Indien niet .......chapeau en meld je hier zodat ik mijn grootste waardering kan uiten.

 • Alex Millian

  De spelers van Moeskroen worden niet doorverkocht voor miljoenen.... Dat gebeurd alleen bij de top 3 van België... Ze mogen blij zijn met 50.000euro per speler

 • danny janssens

  Ronny Vansteelandt , schitterende en gevatte opmerking. ;-)