Michael Verschueren (48) wordt sportieve baas op Anderlecht en daar is ‘Mister Michel’ blij mee

Michael Verschueren en Marc Coucke.
Photo News Michael Verschueren en Marc Coucke.
Behoudens een ommekeer krijgt Michael Verschueren (48), zoon van, meer sportieve macht binnen Anderlecht. Verschueren moet alle technische departementen aansturen.

Het heeft er alle schijn van dat de opvolging van ’Mister Michel’ binnen Anderlecht verzekerd is. Michael Verschueren krijgt normaal gezien een leidinggevende functie wat betreft de technische departementen op RSCA. Verschueren hielp net geen jaar geleden mee de verkoop van Anderlecht aan Marc Coucke regelen en won sindsdien aan (figuurlijk) gewicht. Zo is hij één van de klankborden van Coucke en bezit hij aandelen, maar nu zou hij dus mee het technische beleid mogen bepalen.

De supporters zullen alvast verheugd zijn met dit nieuws, want zij hebben de familie-Verschueren, als gevolg van de successen onder ex-manager Michel, altijd hoog ingeschat. Luc Devroe geniet minder waardering bij de achterban, zo bewezen de recente protestacties tegen het transferbeleid nog. Als Verschueren effectief de sportieve baas wordt, dan spreekt het voor zich dat Devroe daalt in de hiërarchie op Neerpede.

Michael Verschueren.
rv Michael Verschueren.68 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Robert De Meulder

  Papa Michel zal lang genoeg achter Coucke aangehold hebben voor dat plaatske aan zijn zoon te geven nu dat het met zijn meubelwinkeltje bergaf is gegaan.Coucke,volgende maand eens proberen met HVH.

 • Gaston FOUBERT

  Van zwart geld zou de voorzitter van clubke dan ook een en ander kennen, niet ledure!!? Die zit er mee in Zwitserland. Oei, van clubke mag je zoiets niet zeggen … Den tijd van papa is voorbij mannen, nu kopen ze Rezai weg bij de concurrentie om dan op hun donder te krijgen. Oei, da's weer van clubke, sorry ….

 • LUC HUON

  Of het een terechte keuze is zal de toekomst uitwijzen, maar slechter dan Devroe is m.i. onmogelijk en Coucke bewijst zijn slagkracht en zijn respect voor de supporters. Zijn mutatie naar Anderlechtman lijkt ingezet.

 • Marc Fonteyn

  Duidelijk niet wat je kent maar wie je kent...

 • Christiaan Goethals

  Als Michael in dezelfde stijl werkt zoals Mister, staat RSCA er echt goed voor, niet?