Exclusief voor abonnees

Maes eiste zo laag mogelijk loon... “En honderdduizenden euro's in zakjes”

SPIJTOPTANT VELJKOVIC ZET EX-LOKERENCOACH WEG ALS "INHALIGE GELDWOLF"

Photo News
Trainer Peter Maes stelde volgens de biecht van spijtoptant Dejan Veljkovic ook naast het veld zijn eisen. Zo zou hij bij Lokeren op een zo laag mogelijk loon hebben geaasd. Officieel toch, 'voor de belastingen'. De rest wilde én kreeg hij in het zwart. "Voor honderdduizenden euro's cash in boodschappentassen", liet Veljkovic de speurders opschrijven.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Baroen

  Massa's zwart geld en als er RSZ betaald moet worden; dan krijgen de voetballers een voorkeursbehandeling met een minimum bijdrage voor de RSZ. Idem voor de clubs , waar de steden en gemeenten bij risicomatchen financieel moeten opdraaien om de veiligheid te waarborgen en waar de ploegen peanuts betalen.

 • Soske Vermeulen

  Blijf allemaal weg van de voetbalvelden en leg geen eurocent meer neer op die stinkende hoop.

 • Lodewijk Verborgt

  De kleine visjes worden weer veroordeeld en gestraft. De grote gaat men weer met rust laten.

 • Chris Marien

  Had ik ook maar voetbaltrainer geworden , kon ook redelijk uit de voeten maar het zijn alleen die zogezegd op het hoogste niveau gevoetbald hebben die in aanmerking komen , geld heeft de voetbal volledig kapot gemaakt . De schoonheid en simpelheid van de voetbalsport is dood . Allemaal aasgieren

 • Erwin Gielen

  Een gemiddeld klein en middelgroot bedrijf kan niet frauderen met uitzondering van die waar veel cash binnenkomt (vb horeca en sport). Maar het voetbalwereldje heeft al gunstiger regime en nog is het niet genoeg al krijgen die mensen op 1 jaar bedragen waar vele werknemers in hun hele leven niet aan komen. Hoog tijd dat hier zware gevangenisstraffen en verbeurdverklaringen uit volgen zodat dit eens gestopt wordt.