Machtigste voorzitters van ons clubvoetbal verbroederen op feestje voor Leopold Lippens

Bart Verhaeghe, Marc Coucke en Paul Gheysens.
rv Bart Verhaeghe, Marc Coucke en Paul Gheysens.

Graaf Leopold Lippens had dit weekend iets te vieren. De 78-jarige man is 40 jaar burgemeester van Knokke-Heist en daarom werd aan de kust een volksfeest georganiseerd. Niet alleen zijn bevolking, maar ook enkele opvallende figuren kwamen Lippens feliciteren. Pieter De Crem was bijvoorbeeld van de partij, net als de drie machtigste en rijkste voorzitters van ons Belgisch clubvoetbal: Bart Verhaeghe, Marc Coucke en Paul Gheysens. De voorzitters van respectievelijk Club Brugge, Anderlecht en Antwerp verbroederden en gingen ook samen op de foto (zie bovenaan). 

Lippens legde voor de gelegenheid ook medische testen af bij Club Brugge:
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Pol Van Gils

    Hopelijk hebben ze nu tegen elkaar gezegd "we stoppen met elkaar te kl.ten en gaan voor onze club een mooi groot stadion bouwen" België als eerste gekwalificeerd voor het EK, België staat eerst op de FIFA ranking, België heeft Brussel als hoofdstad van Europa, maar een voetbalstadion om een EK wedstrijd te spelen hebben we niet. SCHANDALIG machtigste voorzitters!!!