Ari Skulason steekt hand in eigen boezem: "Stom, stom, stom"

RV
Ari, Ari, Ari toch. Meer dan 300 matchen op het hoogste niveau. Dertien jaar profvoetballer. En dan op zo'n moment zo'n fout maken. "Ik weet het. Een jeugdzonde", zuchtte de IJslander.

Vijf minuten in blessuretijd dook Openda in de zestien. Skulason tikte de Club-spits nodeloos aan. Strafschop en Lokeren puntenloos naar huis. De IJslandse linksback kon wel door de grond zakken. En dan te bedenken dat hij eigenlijk niet eens op het veld had moeten staan. Ben-Harush voelde echter iets aan een spier en vroeg tien minuten voor tijd om z'n vervanging. 't Zit in details.

"Stom, stom, stom. Een jeugdzonde. Ik had die fout natuurlijk nooit mogen maken", zuchtte hij. "Openda was slim. Hij voelde iets en ging neer. In het heetst van de strijd heb je een milliseconde om na te denken en beslis je wat je gaat doen. Ik had niéts moeten doen natuurlijk. Ik voel me schuldig voor de jongens. Ze gaven 95 minuten het beste van zichzelf. We verdienden een punt, maar vergeten onszelf te belonen. Niet voor het eerst."

Skulason heeft er al vrolijker bijgelopen. Vorige week met IJsland 6-0 onderuit tegen Zwitserland en 0-3 tegen België en dan dit. "Verschrikkelijk. Maar dat is het leven, dat is voetbal. We moeten focussen op het positieve, hoe moeilijk dat soms ook is."

BELGA10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • marc ledure

  Roger Forier!! Voorge zevert leerd eerst eens BRUGGE schrijven met mannieren nirt Bruhhe!!!!!

 • marc sinnaeve

  Roger Forier, ja, naar Cercle Brugge

 • Roger Forier

  Die mag volgend seizoen naar Bruhhe.....

 • Joris Bemoeyaert

  Dirk, u niet opjagen in gasten als foubert en dergelijke. Het is algemeen gekend dat schanderlechters niets van voetbal kennen en er maar op los zeveren.

 • Jeremy Denil

  Terechte lichte penalty.Maar iedere Club aanvaller gaat met de wind tegen de vlakte en ze kregen er als ploeg vorig seizoen het meest voor.En dan altijd zeuren dat de bond paars getint is...