LIVE WINTERSTAGES. Anderlecht verliest in Spanje tegen Duitse tweedeklasser Heidenheim (1-2)

Kara startte in de basis én was de aanvoerder van Anderlecht.
BELGA Kara startte in de basis én was de aanvoerder van Anderlecht.
Januari, dus trekken onze Belgische eersteklassers weer massaal op winterstage. Wie maakt indruk op training? Worden de oefenduels winnend afgesloten? En welke nieuwkomers sluiten aan bij de groep? Mis dankzij de aanwezigheid van onze watchers op de stageplekken geen moment van alle actie. In deze liveblog ontdekt u de beste foto’s, video’s en weetjes!

• Kunnen Appiah en Sanneh nieuwe coach Rutten overtuigen? “Willen weer belangrijk worden.” Lees er HIER alles over! 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jeannette Gryspeert

  Alle fans zijn hetzelfde,voor club zijn twee titels binnenhaalde waren er ook geregeld fluitconcerten te horen,en als het weer goed gaat wordt alles met de mantel der liefde bedekt,idem voor rsca en standard.

 • eric debanne

  Anderlecht een gewoon middenmoter geworden ...! Moet deze ploeg de play-offs halen ...? Rutten zal voor een mirakel moeten zorgen !

 • marc castermans

  Het enige dat nuttig kan zijn na deze twee vriendenwedstrijden is de conclusie die de nieuwe trainer zal trekken. Beter die nederlaag, dan zand in de ogen na twee overwinningen. Nu ben ik wel heel benieuwd wie er gaat gekocht worden.

 • frank veus

  Allez ze zijn op de goede weg .

 • David Lievens

  Tegen 10 man van Hoffenheim achterkomen en naar 3-2 krasselen en daarna verliezen tegen Duitse tweedeklasser. Rutten heeft nog veel werk. Verschueren claimde toch te weten welke drie aanwinsten ze zouden halen? Zijn huiswerk was al lang klaar...