Nakhid verklaart mislukte deal met Lierse : “Er vielen steeds meer lijken uit de kast”

BELGA

“De omvang van de problemen bij Lierse waren groter dan ik op voorhand had durven vermoeden en dat is de reden waarom de deal uiteindelijk niet doorging.” Dat schrijft Lierses voormalige kandidaat-overnemer David Nakhid in een e-mail aan onze redactie. “Als speler van Waregem leerde ik Lierse indertijd kennen als een mooie club met een passionele aanhang. Daarom was ik ook geïnteresseerd in een overname. Jammer genoeg vielen er gaandeweg alsmaar meer lijken uit de kast.”

Nakhid wenst “om juridische redenen” niet verder in detail te treden. Wel wil hij de puntjes op de i zetten tegenover Liers schepen en bekende Liersefan Walter Grootaers. Die noemde Nakhid op de radio een oplichter. “Het is al te gek dat bepaalde mensen de neergang van de club nu in mijn schoenen willen schuiven”, aldus nog Nakhid. “Als zakenman kan ik dergelijke insinuaties missen. Ik ben uiteindelijk niet degene die Lierse naar de rand van het faillissement heeft geleid. Los daarvan vind ik heel de situatie doodjammer. Ik leef mee met de spelers en supporters en hoop dat Lierse ooit terug zal keren op het hoogste niveau.”
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • rudolf jacobs

  ze moesten allemaal zo varen ,de wet zou beter een halt toe roepen op al die vreemde beleggers,of belgische of geen punt dan maar boeken dicht,ik vindt dat heel dit voetbal toch al een en al mensenhandel is van kopen en verkopen zelfs in het midden van een seizoen,competitie vervalsing geld gewin en winst bejag noem ik dat,er lopen ook veel te veel buitenlanders per ploeg en niemand die ook maar een bal belasting betaalt,tenzij jan met de pet die niet eens gaat kijken

 • FRANS DE ROUCK

  dat is zoals met de belgische staats schuld. Iedere politiekerweet het al jaren en jaren maar laten maar getijen. Wat ze bij Lierse niet hebben is geldschieters à la belastingbetalers . Bij Lierse kon het niet blijven duren , bij Belgie zullen ze doorgaan.

 • Maria Verelst

  Marleen Vanderpoorten heeft in de tijd de mensen op het stadhuis bijeen geroepen. Wat doet ons stadsbestuur nu? Juist. Niks In oktober zullen ze het voelen.

 • Vic Smeets

  Marcus ken jij Walter??? Fantastische vent die altijd staat voor wat hij zegt....

 • Vic Smeets

  Dit is bij alle ploegen zo....