Maged Samy aan de fans van Lierse: "Shut up idiots"

Facebook Maged Samy

Lierse heeft na de vaudeville van twee weken geleden nog eens kunnen winnen op het veld van Zulte Waregem en dat was voor Maged Samy meteen de aanleiding om nog eens van zich te laten horen. Op Facebook bedankte hij zijn "jongens" en haalde hij uit naar de supporters die hem de voorbije weken op de korrel namen. "Shut up idiots! (zwijg, idioten), waren de niet mis te verstane woorden van de Egyptische voorzitter, die dit seizoen lang in geen velden of wegen rond het Lisp te bekennen was. Zeven uur later -zo blijkt uit de bewerkingsgeschiedenis van de post- leek Samy toch spijt te hebben van zijn post en paste hij het tweede deel aan in "Bedankt om er te blijven in geloven, supporters".

In het Regenboogstadion was het inderdaad opvallend dat er nog aardig wat fans van Lierse in het bezoekersvak zaten. Fans die bovendien nog pro-Samy zijn ook, getuige het t-shirt "Maged, we still believe" (Maged, we geloven er nog in) dat sommigen droegen. Of zoals Kasmi, maker van twee goals zaterdagavond, het stelde: "We waren bang dat we voor een leeg bezoekersvak zouden spelen, maar er waren toch veel supporters mee afgereisd. Dat doet deugd."

Faysel Kasmi trapt de 0-2 binnen in het Regenboogstadion.
PHOTO_NEWS Faysel Kasmi trapt de 0-2 binnen in het Regenboogstadion.
Met deze stickers maakten de fans van Lierse voor de thuismatch tegen Standard duidelijk wat ze vonden van het beleid van Samy.
PHOTO_NEWS Met deze stickers maakten de fans van Lierse voor de thuismatch tegen Standard duidelijk wat ze vonden van het beleid van Samy.