KVM-coach Vrancken: “Waarom ik opstapte tijdens persconferentie na match tegen Beerschot-Wilrijk? Ik wilde niet meedoen aan dat circus”

BELGA
Een ongebruikelijk voorval afgelopen zaterdag na het duel tussen Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen. Na het 0-0-gelijkspel verliet KVM-coach Wouter Vrancken de persconferentie nog voor zijn collega Stijn Vreven aan het woord was gekomen. Vrancken kwam daar vanmiddag op terug tijdens zijn persbabbel.

“Ik ben met respect voor de pers toch naar die persconferentie gegaan”, aldus Vrancken. “Er was te veel gezegd en geschreven voor de wedstrijd. Onder de gordel. Ik had geen goesting om mee te doen aan dat circus. Zo simpel is het. Als je ook luistert naar Stijn Vreven zijn analyse na de match… Hij hemelt zijn ploeg telkens op. Ze spelen precies altijd een wereldmatch. Een beetje correct zijn mag, hé. Tijdens de match heeft hij ook gestes gedaan richting onze spelers. Kijk, ik heb respect voor Stijn. Ik kom goed met hem overeen. Maar de zaken die voor die wedstrijd zijn gezegd en de sfeer die er rond die match hing, dat was niet correct. Ook na de match vroeg een journalist aan mij of Mechelen niet meer kan winnen. Ik dacht: ‘What the fuck is dit?’. We zijn al 21 wedstrijden ongeslagen, hé.”

Wouter Vrancken blikte ook vooruit naar de have finale in de beker tegen Union van morgen. “We gaan met het mes tussen de tanden naar Brussel. Union heeft een goeie ploeg en een brede kern. De beker is hun hoofddoel. Maar we zijn klaar voor die match, we gaan vol voor de overwinning.” 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Christiane Van Croonenborch

  Bjorn buiten het eerste kwartier nadien niets gezien van KV Mechelen Ja met 11 tegen 9 maar hoelang ?, Telkens maar tijd winnen met toelating van de scheidsrechter Normaal moest er 15 minuten tegen die negen gespeeld worden het waren er amper 7 grt

 • Bjorn Beckwe

  Heel het kiel is een circus me 11tegen 9 staan en nog nie kunnen winnen bende amateurs zent die van wilrijk ja moesten die over komen max 1 jaar en ze zakken weer

 • Louis Heyens

  We zijn al 21 wedstrijden ongeslagen, hé ... dat wilt dus zeggen dat ge minstens 21 en maximaal 63 punten hebt of iets daar tussenin, So What - maw. je kan een staartploeg of een kopploeg zijn - maar geeft je dat het recht om weg te lopen. BLIJF dan weg en kom niet eerst wat zeveren en onzin verkopen om dan snel weg te wezen zonder respect voor je opponent !!!

 • Richard Naegels

  Er zijn andere communicatietechnieken waar er geen gezichtsverlies geleden wordt beste,hoe moeilijk een babbel ook is of gaat worden.......

 • emile lyssens

  Vrancken als clown had je toch niet misstaan in dat circus.