KVO-voorzitter Dierckens reageert op huiszoekingen: “Dit was een harde kaakslag”

Joel Hoylaerts - Photo News
KV Oostende-voorzitter Frank Dierckens heeft op sociale media gereageerd op de huiszoekingen die dinsdag plaatsvonden op het oefencomplex van de kustploeg. 

“Ik besef maar al te goed dat dit, na het fantastisch nieuws van zaterdagmorgen (de samenwerking met een Amerikaanse investeringsgroep, red.) alles wat jullie gisteren (dinsdag, red.) hebben gehoord en vernomen voor velen een harde kaakslag was. Ik kan hierop enkel in eer en geweten bevestigen dat dit niets, maar dan ook niets met KVO te maken heeft. KVO staat hier volledig buiten ! Dit is ook zo door alle gerechtelijke diensten bevestigd. Verder kan ik hier niet dieper op in gaan, we gaan gewoon samen verder, en zorgen dat wij samen met onze twaalfde man, onze ploeg zaterdagavond keihard gaan steunen. Wij hebben jullie nu keihard nodig. Onze coach, technische en medische staf en ikzelf, trachten op alle manieren onze spelers extra te motiveren om de 3 belangrijke punten thuis te houden!”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Photo News2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patrick huwel

    Waar rook is is vuur. Wat heeft deze man te verstoppen?

  • jan vandaele

    Eerlijk gezegd ,dat is een afrekening met Orleans !