Kan het vaarwater nog dieper? KVO schrapt Berrier van spelerslijst, Fransman sneert op Instagram

BELGA

Hoe zou het nog zijn met Franck Berrier? De balgoochelaar van KV Oostende deemstert na de trainerswissel en zijn transferperikelen helemaal weg in de B-kern van de kustploeg. Tot zijn eigen verbazing moet de Fransman nu ook constateren dat hij geen deel meer uitmaakt van de spelerslijst van coach Adnan Custovic. "Het nummer tien is verdwenen. Weggeveegd", sneert Berrier op Instagram. Het vaarwater tussen beide twee partijen lijkt bij deze nog wat dieper.

10🤔🤔🤔🤔 #disparu#effacer

Een foto die is geplaatst door franck berrier (@franckberrier10) op
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marcus Camps

  Zijn loon inhouden, dat moet toch kunnen !?

 • jan wuyts

  na Nieuwjaar is die toch weg!!!

 • Jerry Lauwers

  Franck Berrier is en blijft een belangrijke schakel (lees: spelverdeler) in het KVO- team. Ik begrijp de keuze van de nieuwe trainer niet.

 • Patrick Rasschaert

  Een zeer talentvolle speler die misschien op een verkeerd moment een mooie transfert wilde en op een minder goede manier reageerde toen dat geweigerd werd of toen men moeilijk deed.