Exclusief voor abonnees

Sterke man Penninckx en algemeen directeur Lagast doen toekomstplannen Malinwa uit de doeken: “Budget optrekken naar 20 miljoen”

Dieter Penninckx (l.) met Frank Lagast.
Mpics Dieter Penninckx (l.) met Frank Lagast.
“Tijd om een nieuw hoofdstuk te beginnen.” De woorden van Dieter Penninckx (45) na de uitspraak van het BAS worden nu ook omgezet in daden. De sterke man van KV Mechelen maakt samen met de nieuwe algemeen directeur Frank Lagast (52) werk van de toekomst. Een budgetverhoging, stadionuitbreiding en nieuw jeugdcomplex behoren tot de plannen.

We zijn uitgenodigd in een tussen de bomen verstopte villa in Bonheiden, waar FNG - het bedrijf van Dieter Penninckx - ooit nog huisde. De hoofdaandeelhouder van Malinwa en zijn nieuwe algemeen directeur Frank Lagast geven er een stand van zaken. “Veel dingen lopen goed op KV. Maar er ligt ook veel werk op de plank.”

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Cornelis

  Aan alle experts hier, kvm is veroordeeld maar heeft nooit de bewijslast mogen inkijken. Dat is zoals veroordeeld worden voor moord maar niet weten wie er vermoord is. Ze zijn geflikt om andere potjes gedekt te houden. Iemand zijn kop moest rollen en kvm was de makkelijkste prooi. Bayat zit nog altijd op zijn plaatsje bij Anderlecht en niemand klaagt daar over. En Moeskroen is in handen van een groep makelaars en dat kan ook. Eerst nadenken voor iets te schrijven.

 • Jeffrey van den Abeel

  Iedereen is hier blijkbaar een expert in strafrecht ? Iemand het volledige verslag van het bas gelezen ? inclusief de bewijzen die kv vrij pleiten en die zij achter zich gelaten omdat deze niet in het onderzoek van het bas pasten ? Zoja vertel me dan even artikel 3bis2

 • jacqueline van langenhove

  Straf dat men in KVM nog steeds geen schuldgevoelens kent. Maar hopelijk komt boontje ooit wel eens om zijn loontje.

 • Johan De boeck

  Ik heb niet het gevoel als hardwerkende Vlaming dat die van kv met mij aan het lachen zijn lol. Get a life jongens. In heel de organisatie is niemand te vinden die nog verantwoordelijk is voor het misverstand. 2X LOL

 • DIRK SPRANGERS

  Laat jullie toch (weeral) niets wijs maken door Walter en co !! Anders loop je binnen een aantal maanden weer met jullie hoofd tegen de muur...