Malinwa jent Buffalo's met bekertifo, hoofd van ex-keeper Verrips vervangen door rattenkop

BELGA
Indrukwekkend. De supporters van KV Mechelen ontvingen AA Gent vanavond met een tifo waarop de bekerhelden van Malinwa van vorig seizoen te zien waren. “Die worden nooit meer vergeten”, klinkt het steevast in Mechelen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Dat blijkt nu ook. ‘Bekerwinnaars’, stond er geschreven. De Buffalo’s, verliezend finalist op die eerste mei van 2019, een beetje jennen. Moet kunnen, toch? Opvallend: het hoofd van Michael Verrips, de doelman die een uitstekende bekerfinale keepte, werd op de tifo vervangen door een rattenkop (te zien onder de eerste ‘n’). De Nederlander verloor afgelopen zomer alle respect bij de Mechelse achterban nadat hij als een dief in de nacht vertrok om zijn transfer naar Premier League-club Sheffield United transfervrij af te dwingen.

Bengaals vuur

Het antwoord van de Buffalo’s op de tifo liet niet lang op zich wachten. Uit het uitvak werd bengaals vuur afgestoken en vervolgens het veld opgegooid. 

Photo News
Photo News
Photo News
De supporters van KV Mechelen hadden een knappe tifo in huis.
HLN De supporters van KV Mechelen hadden een knappe tifo in huis.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kristina Vandendael

  Was dat Bengaals vuur dan nodig?! Door heel de commotie hebben ze kans gehad om na 50 seconden goal te maken omdat iedereen in verwarring was... als het op deze manier moet gaan???

 • ELIANE VERSCHAEREN

  Moeten die van Gent ook niet met gesloten deuren spelen Een dat van die Tifo was terecht wij een niemand anders heeft die gewonen Waar staat de beker in Mechelen of in Gent. Bij mijn weten staat die in Mechelen en niet in Gent

 • Wesley Pelger

  Deze prachtige tifo is een mooie reactie op de spandoeken van de Buffalo fans in de heenmatch.

 • jurgen maes

  Twee wedstrijden met gesloten deuren