KVM-coach Vrancken door het dolle heen: “Karma is een ‘bitch’, hé”

Wouter Vrancken.
BELGA Wouter Vrancken.

Bij KV Mechelen is het feest na de uitspraak van het BAS. De spanning was voelbaar vandaag, iets voor 3 kwam de grote opluchting. “Dit voelt alsof we de titel voor een tweede keer vieren”, sprak coach Wouter Vrancken bij onze man ter plekke. “Nu de Supercup nog. (lacht) De rest van de stage zal in een zalige sfeer verlopen. Dit is een ongelooflijke boost voor de groep. Wat een ontlading! Ik denk dat de supporters nu wel staan te springen. De hele club heeft dit afgedwongen na een fantastisch seizoen.”

“Karma is een ‘bitch’, hé”, verwijst Vrancken ook naar Beerschot met een serieuze grijns op het gezicht. “Wij zijn altijd correct omgegaan met de situatie. Dit is meer dan verdiend.”

Dieter Penninckx: “De druk was immens”

“We hebben twee prijzen gewonnen, maar dit is toch het mooiste. Schitterend! De druk was immens, dit is fantastisch. Ik was op weg naar Londen voor een zakenreis, maar ben nu meteen weer op de terugweg”, klonk het bij hoofdaandeelhouder Penninckx. 

Dieter Penninckx.
BELGA Dieter Penninckx.

Jules Van Cleemput: “Niet iedereen had dit nog verwacht. We zijn supergelukkig. Vorig seizoen hebben we laten zien dat we 1A-waardig zijn. Dit is een opluchting. Gerechtigheid. Het is fantastisch voor deze goeie groep.” 

Rob Schoofs: “Kippenvel! Een shock. Wow. Niet iedereen zag het goed aflopen. De voorbije weken was de onzekerheid bijna ondraaglijk. Dit doet heel veel deugd. Nu gaan we vieren!” 
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Vince Janssens

  Ongelofelijk wie hier nog voor kan supporteren. Hoe kan je nu blij zijn met een uitspraak die enkel uit incompetentie bestaat. En dit in tijden van operatie propere handen. Zielig Belgisch voetbal.

 • Wendy Vandereyken

  KV Mechelen - Waasland-Beveren wordt alvast een wedstrijd om naar uit te kijken komend seizoen, de matchfix-topper.

 • luc van den heuvel

  Sportief vorig seizoen kampioen en beker gewonnen dus eerlijkheid geschied. En pak veljkovic maar aan die is de schuldige van alles.

 • Nick Saenen

  Een hoop heeft hier wat zakdoekjes nodig... Succes in 1b !! ;) Schol

 • DIRK SPRANGERS

  Bangelijk uitspraak van Wouter Vrancken !! Onthou het maar beste mensen !!