Ga naar de mobiele website
^ Top

KV Mechelen strikt Jonathan Legear en Lamisha Musonda

belga
KV Mechelen heeft op de laatste dag voor het sluiten van de transfermarkt nog twee spelers weten te strikken. Het versterkte zich met de (al eerder aangekondigde) Jonathan Legear en met Lamisha Musonda. Dat maakte KV vrijdag bekend op zijn website. Beide spelers tekenden een contract voor de rest van het seizoen.

De 26-jarige Legear werd al een tijdje aan KV Mechelen gelinkt. Zijn contract bij het Russische Terek Grozny werd twee weken geleden in onderling overleg ontbonden en de tweevoudige Rode Duivel flirtte al even met de Maneblussers. Bij KV wordt de flankaanvaller herenigd met coach Frank Vercauteren.

De 21-jarige Musonda is eveneens een ex-speler van Anderlecht. Hij is de oudste van drie zoons van Charly Musonda en komt over van de jeugd van Chelsea. De middenvelder speelde, net als broers Tika en Charly Junior, sinds de zomer van 2012 voor de Londense club en had enkele dagen geleden zelf zijn vertrek uit Londen aangekondigd.

Malinwa meldde eveneens dat Wannes Van Tricht (Verbroedering Geel) en Gilles Salaets (Rupel Boom) uitgeleend worden voor de rest van het seizoen.Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Gesponsord

Meld een bug