KV Mechelen start aan voorbereiding bekerfinale: "Willen er een historisch seizoen van maken”

KV Mechelen is begonnen aan zijn voorbereiding op de bekerfinale tegen AA Gent op 1 mei. Na twee weken vakantie stonden de spelers weer op het trainingsveld Achter de Kazerne. Naast de geblesseerden Jules Van Cleemput en Igor de Camargo bleef ook Joachim Van Damme binnen. De middenvelder heeft last aan de buikspieren en werkte een apart programma af. De kampioen in 1B moet het richting de finale doen zonder competitiewedstrijden. “Een nadeel”, weet trainer Wouter Vrancken. “Maar op voorhand hadden we natuurlijk voor deze situatie getekend. We moeten scherp trainen en gaan naar de Heizel om te winnen. Ons seizoen is geslaagd, maar we willen er een historisch seizoen van maken.” 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Geeraerts

  KVM gaat voor een wereldprimeur: de dubbel, titel en beker. Alleen is dat nog nooit gebeurd door een tweedeklasser. Ik hoop dat ze hierin slagen. Go for it KV!!!

 • didier de coster

  blijven trainen mechelen en we zien dan de kakkers op den heizel met ne dikke pamper , ne roze , den agé zal daar ne keer spelen voor hun europees ticketje en zal dat halen ; cobw

 • Duchesne Andy

  Frederick Seays.. ge ze nen bluffer en ne waardeloze supporter van lier of het vroegere “Beerschot” ik snap u frustratie maar een ploeg als MALINWA Europacup winnaar ZULLEN ZE NOOIT KAPOT KRIJGEN . 3 jaar en Welle zen terug . WIJ ZEN GEN RATTE

 • jonas schauvliege

  alle de kielse ratten hebben ook weer hun zegje gedaan .. het enige wat geweldig is aan beerschot is hun overleving dankzij verschijdene fusies anders had da marginaal clubje al niet meer bestaan..cmon kv we gaan er een historisch seizoen van maken en volgend jaar schitteren in 1a!!

 • Paul Mulder

  Frederic saeys , ik zou het niet beter geformuleerd hebben , maar het is verdomd weer stil rond operatie propere handen