KV Mechelen-eigenaar Dieter Penninckx om medische redenen op non-actief

Dieter Penninckx.
BELGA Dieter Penninckx.
Dieter Penninckx, hoofdaandeelhouder bij eersteklasser KV Mechelen, moet het om medische redenen even rustig aan doen, zo maakte de club bekend.

Penninckx zal even afwezig blijven. "Het directiecomité zal de vergaderingen van de raad van bestuur leiden. We hopen uiteraard Dieter snel weer te zien en wensen hem veel beterschap", klinkt het in de mededeling.

KVM benadrukt wel dat Penninckx, die gisteren om medische redenen zijn mandaat als CEO van de beursgenoteerde kledinggroep FNG neerlegde, voorzitter van de raad van bestuur van de club blijft. "Voor KV Mechelen heeft deze beslissing bij FNG geen invloed", zo zegt algemeen directeur Frank Lagast. "Dieter Penninckx blijft voorzitter van onze raad van bestuur, de dagelijkse werking is zoals steeds in handen van het directiecomité bestaande uit Gert Van Dyck, Luc Leemans, Hans Van der biesen en mezelf.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.