KV Mechelen blaast verzamelen voor eerste training: "Gaan ervan uit dat we in 1A spelen"

Photo News
De Mechelse voorbereiding is gestart. De spelers van Malinwa stonden vandaag voor het eerst weer op het trainingsveld. Nog steeds is het niet duidelijk of de club in 1A of 1B zal aantreden, maar ondanks de onzekerheid heerste er een ontspannen sfeer.

Coach Wouter Vrancken schotelde zijn team meteen een pittige training voor. Grote wedstrijdvormen en een - door de spelers vaak vervloekte - duurloop. Puffen en zweten. De conditie weer opbouwen met het oog op komend seizoen, in 1A of 1B. “Welke reeks het ook wordt, op zich blijft de voorbereiding hetzelfde”, vertelde Vrancken. “Wij gaan er nog altijd van uit dat we in eerste klasse A zullen spelen. Ach, we hebben altijd met onze voeten in het heden gestaan, iedereen focust zich op het voetbal.”

De sfeer zat alleszins goed - ‘t was voor veel spelers een blij weerzien na zes weken vakantie. “Wat we vorig seizoen gepresteerd hebben, is onvergetelijk. Het heeft deze groep nóg hechter gemaakt”, aldus sterkhouder Nikola Storm.

Afwezigen

Er waren tijdens de eerste training vijf afwezigen: Mathieu Cornet behoort niet langer tot de A-kern en mag op zoek gaan naar een andere club. Laurent Lemoine herstelt nog na een operatie aan de adductoren en de jonge Alec Van Hoorenbeeck moest naar school om een examen af te leggen. Joachim Van Damme werkte aparte oefeningen af bij de kinesist. Ahmed El Messaoudi is terug van een uitleenbeurt aan het Nederlandse Fortuna Sittard en sluit maandag aan bij de groep.

Photo News
Photo News
smb
smb
smb
smb
smb
smb10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Cornelis

  Kvm vraagt al lang om de strafdossiers in te kijken en dit word geweigerd. Dat is hetzelfde als beschuldigd worden van moord maar niet weten wat er je ten laste word gelegd. Als ze effectief schuldig zijn ok dan is dat zo maar kom er dan mee naar buiten dat de bewijslast deftig is en zorg ervoor dat je zelf niet als bond in vraag getrokken zal worden. Maar dit zaakje stinkt en dat weet iedereen

 • matteo mathews

  1A zou fantastisch zijn! Aangezien Waasland Beveren ook geen schuld treft!

 • iwan van vlierberghe

  Dit artikel gaat over kv niet over Eupen of moeskroen. Allemaal verdacht maar tegen kv lijken er overtuigende bewijzen te zijn. Het punt blijft dat het bestuur van kvm er niet in slaagt de aantijgingen deftig te weerleggen, zijn eigen supporters en spelers en al die andere clubs met aanhang meesleurt in chaos en ruzie. Kom met een helder verhaal en bescherm je spelers en supporters. Ik zie Vrancken al een half jaar afzien voor de microfoon van de journalisten. Dit mag stoppen

 • Freddie Heremans

  Ze gaan er van uit dat ze in 1A spelen... Amahoela, dan ga ik er van uit dat de aarde plat is. Jammer voor al die fantastische supporters, maar ze zullen het vagevuur van 1B zien en wie weet de hel van Amateurs.

 • Luc Le Moine

  Onwaarschijnlijk dat iedereen het alleen over Mechelen heeft. Dus de rest van de ploegen is zuiver op de graat? Matchfixing bestraffen? Uiteraard, maar dan wel voor iedereen. Er zijn er nog anderen met Boter op hun hoofd...