Jean-François Gillet naar KV Mechelen?

BELGA
Jean-François Gillet is bijna weg bij Catania. De 36-jarige doelman hoopt snel een akkoord te vinden met de Italiaanse tweedeklasser, die in financiële moeilijkheden verkeert, over het ontbinden van zijn contract dat nog loopt tot 2017. Enter KV Mechelen.

Malinwa probeerde de voorbije twee transferperiodes al om Gillet terug naar België te halen en zal opnieuw een poging wagen. Afgelopen zomer was het zijn toenmalige club Torino die een overgang in de weg stond en in januari van dit jaar koos de Rode Duivel voor een avontuur in Sicilië. Beide partijen staan nog steeds positief tegenover een overgang van Gillet, die eerder al aangaf zijn carrière in België te willen afsluiten. Waar hij aan toevoegde: "Een club zoals KV Mechelen zou me wel interesseren."

Concurrent Coosemans
Verwacht wordt dat Gillet en KVM rond de tafel gaan zitten zodra hij een akkoord gevonden heeft met Catania. Bij Malinwa zoeken ze een extra doelman om de concurrentie aan te gaan met Colin Coosemans door het langdurig uitvallen van Anthony Moris met een knieblessure. Het aantrekken van de ervaren Gillet zou alleszins de ambities van de club om play-off I te halen kracht bijzetten.

PHOTO_NEWS
Colin Coosemans.
PHOTO_NEWS Colin Coosemans.
PHOTO_NEWS