Exclusief voor abonnees

Het dolle jaar van KV Mechelen: “2019 in één woord? Legendarisch”

BELGA
‘Propere Handen’. Titel in 1B. Bekerwinst. Promotie. Het unieke jaar van Malinwa krijgt vandaag zijn sluitstuk in Moeskroen. Een terugblik op de Mechelse rollercoaster van 2019.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • lu marissen

  Legendarisch gesjoemeld en bedrogen,zoals ze in Nederland zeggen de SCHANDE van Belgie

 • Christiane Van Croonenborch

  KV Mechelen was de beste ploeg in de finale in 1B terecht Momenteel smaakmaker in de Jupiler Pro league daar kan geen mens omheen Alleen de smet op hun blazoen zal blijven na de veroordeling die gelukkig voor hen door het reglement in het voordeel viel Maar momenteel een ploeg die anderen in 1a het vuur aan de schenen legt een Beerschotsupporter

 • jacqueline van langenhove

  Inderdaad propere handen is een fiasco zo zie je dat misdaad toch iets kan opbrengen Vroeger zakte men zelfs alleen op basis van vermoedens en nu halen ze er zelfs energie uit om een legendarisch jaar te draaien.Proficiat KVM!

 • Katrien VMarke

  De bekende ProLeague ploegen die veel ergere zaken op de kerfstok hebben dan de zogenaamde poging tot mislukte regeling en war de KBVB kennis van heeft maar wegmoffelt (alle grote bobo's van Anderlecht en Brugge zijn uit bestuur plots gevlucht ... maar hun Bayat'je laten ze blijven...) die doen lustig verder en hebben alle baat bij een klein gewillig slachtoffer. Propere Handen is een fiasco.

 • Katrien VMarke

  Met een budget van 5 keer minder dan Anderlecht bewees KVM dat ze de sportiefste ploeg zijn van België. Tussen de lijnen, ondanks alle stemmingmakerij erbuiten, met neutrale supere eerlijke supporters, op sportieve manier en alleen op die manier dus, bewezen dat ze de mooiste club zijn. Wat een sportieve kracht!