Coosemans trekt dan toch naar KV Mechelen

BELGA
Colin Coosemans komt bij zijn club Waasland-Beveren niet meer van de bank na zijn geflirt met KV Mechelen dat uiteindelijk op niets leek uit te draaien na het verstrijken van de transferdeadline. Beide clubs zijn nu toch tot een akkoord gekomen. De 22-jarige doelman ondertekende 'Achter de Kazerne' een contract voor drie seizoenen. Dat maakte KV Mechelen vandaag bekend.

Coosemans was de afgelopen weken het onderwerp van een stevige transfersoap. De beloftevolle doelman, wiens contract op de Freethiel eind dit seizoen afloopt, bereikte nog tijdens de wintermercato een overeenkomst met KV Mechelen, maar dat was niet naar de zin van Waasland-Beveren. De transfer kwam muurvast te zitten en Coosemans moest uiteindelijk bij Beveren blijven, waar hij door het openlijk geflirt met 'Malinois' zijn plaats onder de lat moest afstaan aan concurrent Kenny Steppe. Bij KV Mechelen moet hij volgend seizoen het vertrek van Wouter Biebauw (naar KV Oostende) helpen opvangen.

Coosemans streek in mei 2013 definitief op de Freethiel neer, nadat hij door Club Brugge reeds een seizoen was uitgeleend aan de Wase fusieclub.