Exclusief voor abonnees

“Ongelooflijk hoe goed hij hiermee omgaat”: mentaal ijzersterke Aster Vranckx (17) is enorme misser al vergeten

BELGA
Kop omhoog, borst vooruit. Zijn monumentale misser tegen KV Oostende ging viraal, maar Aster Vranckx (17) heeft de knop nu al omgedraaid. “Aster staat ­boven alle verhalen”, vertelt coach Wouter Vrancken, die zijn speler een grote toekomst toedicht. Aan interesse overigens geen gebrek. Dat KV Mechelen al een bod van 4 miljoen afwees, wil iets zeggen.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marianne Corthouts

  Sorry mensen, maar iedereen die deelt in de malaise, doe eens normaal. Geen fan van de ploeg en de jongen ken ik niet, evenwel ... 17 jaar, net kind voorbij en al zo geviseerd worden. AUB. Aster, sterk man. Laat U niet ontmoedigen en veel succes in uw loopbaan. Vanaf nu heb je net zoals bij Romelu er een persoonlijke fan bij.

 • Cynthia De pannemaeker

  Natuurlijk wil hij dat om transfer te krijgen maar beelden zeggen genoeg en over zijn voetbal weer omhooggevallen vedette!!!

 • Nicolas Van Hoecke

  Dient ook op niets om daaraan te blijven denken. Het is gebeurt en zal misschien nog gebeuren, is het einde van de wereld niet. Mensen moeten leren meer loslaten als iets negatiefs gebeurt ipv dit altijd mee te dragen. Een soort van je m'enfoutisme.

 • Christel Werdens

  Wah super karakter heeft een balletje gemist de de pers maakt er een held van. Doe eens normaal. Bert Gorissen

 • wim helsen

  Of het interesseert hem gewoon niet