KV Mechelen reageert op “absurde geruchten”: “Zondag wordt er sportief gestreden voor tweede periode"

BELGA
KV Mechelen sluit zondag de tweede periode af met een wedstrijd op bezoek bij Lommel. En voor die partij deden de voorbije dagen bizarre geruchten de ronde. Zo zou Malinwa met een B-elftal aantreden, aangezien het te horen kreeg dat het niet mag promoveren. Mechelen komt nu zelf met een kordaat antwoord op die insinuaties.

“De spanning naar de laatste speeldag in de reguliere competitie neemt toe en dan nemen -we verbazen ons er al niet meer over- ook de geruchten toe. Van ‘spelen met de B-ploeg’ tot ‘de club heeft een bericht gekregen dat ze niet mag promoveren’. Maar we kunnen je geruststellen, die geruchten kloppen niet”, aldus KV Mechelen in een statement.

“Dus voor de duidelijkheid: nee, KV Mechelen zal niet met een B-ploeg in Lommel aan de aftrap komen. En nee, KV Mechelen is niet op de hoogte gebracht van één of andere tuchtmaatregel die de club verbiedt te promoveren.”

“De club krijgt de laatste weken een heel aantal vragen en veronderstellingen, de ene theorie al absurder dan de ander. Maar laat het absoluut duidelijk zijn: zondag zal er sportief gestreden worden om de tweede periodetitel. Met ons sterkste elftal. Dat is waar het nu om draait en waar we ons als club op focussen.”
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Decoutere

  Nu vlug zeggen dat ze enkel sportief zullen strijden is wel wat achterhaald en misplaatst. Eigenlijk hadden die al lang moeten bestraft worden.Maar ja voetbalbond werkt met 2 maten en gewichten en hun reglement is zo lek als een zeef.

 • FRANK BERTELS

  Mechelen en sportief in een zin.kan het nog gekker

 • Patricio Murphy

  Maar vooral Beerschot NIET de schuld geven van opstokerij of beïnvloeding....kV Mechelen heeft al,deze heisa enkel aan zichzelf te wijten !

 • Arthur Van Aerschot

  Ja ja veel in het nieuws komen en de club ophemelen om de stinkpot gesloten te houden. Sjoemelaars moeten eruit beste KBVB. Het reglement onverbiddelijk toepassen zoals ook bij Beerschot gebeurde ! Niemand staat boven jullie reglementen, mag dat duidelijk zijn. We willen niet bedrogen worden als voetbalfans ! Zoniet is dit de doodsteek van het Belgisch voetbal en maakt de KBVB zich belachelijk voor de ganse voetbalwereld.

 • Paul Mulder

  Natuurlijk , die moeten hoe het ook uitkomt promoveren ligt er al een heel seizoen dik boven op ,