KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk spelen gelijk in topper, Malinwa woest na afgekeurde goal

Belga/rv
De clash in 1B tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk heeft geen winnaar opgeleverd. Het werd 1-1 in het AFAS Stadion. Voor de bezoekers was het het eerste puntenverlies in de tweede periode. Malinwa zag dan weer hoe een doelpunt van Igor De Camargo na rust werd afgekeurd. Discutabele fase.

De bezoekers kwamen halverwege de eerste helft verdiend op voorsprong, na een treffer van Marius Noubissi. Op een schot van Jorn Vancamp had de Mechelse doelman Michael Verrips nog een redding in huis, maar hij moest de bal lossen en Noubissi had de 0-1 maar binnen te duwen. 

De Antwerpse fusieploeg op rozen dus, maar de tweede helft was nog maar pas afgetrapt toen Nikola Storm de gelijkmaker binnentrapte. Even later was er opschudding toen een knal van Igor De Camargo de bal over de doellijn leek, maar scheidsrechter Alen gaf geen krimp. Tot groot ongenoegen van de thuisploeg. In het tumult liep de Mechelse bankzitter Laurent Lemoine zelfs nog tegen een rode kaart aan.

Met 35 punten blijft KV Mechelen aan de leiding in 1B, voor Beerschot-Wilrijk dat 31 punten telt. In het tweede periodekampioenschap blijven de Ratten met zeven punten aan de leiding, voor Mechelen (5) en Union (4). De Brusselaars gaan zondag nog op bezoek bij Tubeke en kunnen ook in de algemene stand op gelijke hoogte komen met Beerschot.

De bewuste fase in de tweede helft.
rv De bewuste fase in de tweede helft.
BELGA
BELGA
BELGA
BELGA28 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marcel De Maesschalck

  Rik, waarom kruipt hij dan direct na zijn redding 30 centimeter naar voor. Elke doelman blijft minstens 30 seconden liggen na een redding. Hij heeft wel degelijk gezien dat de bal binnen was. En nee, ik ben geen supporter van Mechelen.

 • JEAN STRAETMAN

  Wanneer gaan ze die arbiters eens schorsen ? wat een onbekwame sukkels zoals in Roeselare verleden week en nu weer in Mechelen . We kvm worden langs alle kanten in de zak gezet door dat gezever over propere handen .

 • LUC SCHILDERS

  Mark Decooutere,als ge daar over twijfelt dan zie ge ni goe,keeper ligt met balcen al in de goal

 • Herman Valaert

  De foto toont duidelijk aan , dat het goal was voor Mechelen...Dus alweer eens bestolen.

 • ELIANE VERSCHAEREN

  André wat zou dat gekost hebben Zolang het onderzoek duurt zijn wij niet schuldig Als jullie op die manier in 1 A willen geraken dan zijn jullie het niet waard En zing niet te snel allelujah want de onderzoeken zijn nog volop bezig he Misschien vallen er bij jullie ook nog lijken uit de kast Jullie zijn gewoon 1A niet waardig Op de kap van een ander echt zielig is dat