KV Mechelen blijft op de dool in 1B: Malinwa gaat op eigen veld onderuit tegen Lommel en blijft achter met magere 2 op 9

Storm ging onderuit met KV Mechelen.
Photo News Storm ging onderuit met KV Mechelen.
Neen, KV Mechelen dendert voorlopig zeker niet door Eerste Klasse B. De mannen van trainer Dennis van Wijk verloren vanavond op eigen veld met 1-2 tegen Lommel, dat daardoor wel naar de leiding springt. 

Sebastiaan Brebels scoorde op het uur de 0-1, Mathieu Cornet maakte in minuut 87 gelijk, maar in de toegevoegde tijd bezorgde Leonardo Rocha de Limburgers toch de volle buit. Seth De Witte had op dat moment al rood gepakt na een smerige overtreding. 

Met 7 punten gaat Lommel aan de leiding in 1B. Westerlo, dat morgen tegen Union speelt, en Oud-Heverlee Leuven, dat zondag Beerschot Wilrijk treft, kunnen nog op gelijke hoogte komen. Mechelen is met 2 punten zesde. 

BELGA

De actie die De Witte rood opleverde:

Photo News
BELGA28 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Peeters Freddy

  Dennis Van Wijk, de trainer daar zou zich beter focussen op zijn ploeg ipv op de buis analist te spelen, Bob Peeters van Westerlo is ook zo een geflopte trainer.

 • Willy Verstraeten

  KV heeft een superbrede kern en zal de zaken rechtzetten in de tweede helft van het seizoen en blijft zeker grote titelkandidaat tot spijt van zijn vele afbrekers.

 • Sjonny Martero

  Hun niveau van vorig jaar wordt bevestigd. En ze blijven een groot gedacht behouden van zichzelf. Ze gingen meteen terug naar eerste? Zwakke ploeg en beleid.

 • Rik Coppens

  Hoe kan je na 4 speeldagen over wanbeleid spreken? In deze competitie is alles mogelijk...

 • Christiane Van Croonenborch

  De kakkers te kakken gezet !Ben een Beerschotsupporter maar de weg is nog lang kan nog alle kanten uitgaan Verleden jaar kwam Cercle ook maar eerst de tweede helft van de competitie de neus aan het venster steken grt