Football Talk (03/04). Jonckheere tweede zomertransfer van KV Kortrijk - Trainer Flick tot 2023 bij Bayern

Michiel Jonckheere.
Photo News Michiel Jonckheere.

Flick tot 2023 bij Bayern

De kogel is door de kerk. Trainer Hansi Flick van Bayern München verlengt zijn contract tot 2023. Flick nam begin november het stokje over van Niko Kovac die door tegenvallende resultaten de laan werd uitgestuurd. Onder hem krabbelde Bayern weer op richting de top van de Bundesliga. Der Rekordmeister is als enige Duitse club nog op drie fronten actief: de beker, de competitie en de Champions League.

Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge zegt op de website van de club blij te zijn met het bijtekenen van Flick. “Het team heeft grote stappen onder hem gemaakt en speelt attractief voetbal. Dat is ook aan de resultaten terug te zien. We zijn ervan overtuigd dat we met Hansi ook in de toekomst onze doelen zullen bereiken.”

Jonckheere naar KV Kortrijk

Wat in de lucht hing, is nu ook officieel. Michiel Jonckheere verlaat KV Oostende en zet zijn carrière voort bij KV Kortrijk. De 30-jarige middenvelder was einde contract bij KVO en tekent een verbintenis voor twee jaar. Jonckheere speelde in totaal 193 wedstrijden voor de Kustboys waarin hij 18 doelpunten maakte en 14 assists gaf. Bij Kortrijk komt Jonckheere, die zijn jeugdopleiding kreeg bij Club Brugge en Zulte Waregem, opnieuw zijn ex-coach van bij KVO Yves Vanderhaeghe tegen. 

Eerder rondde Kortrijk met Gilles Dewaele zijn eerste zomertransfer af. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • etienne vijverman

    hij kiest eieren voor zijn geld ......zeer verstandig