Exclusief voor abonnees

Komende weken wellicht geen profvoetbal in Antwerpen: ultrakorte winterstop dreigt

Antwerp-spits Mbokani met drie Club Brugge-spelers rondom zich.
Photo News Antwerp-spits Mbokani met drie Club Brugge-spelers rondom zich.
Omdat de afstandsregels afgelopen weekend niet van toepassing bleken op het profvoetbal, is de kans zeer klein dat er de komende weken voetbalwedstrijden zullen mogen gespeeld worden in Antwerpen. Vandaag of morgen beslist expertengroep Celeval, maar binnen de groep zijn er sowieso al meer tegen- dan voorstanders van een uitzondering.  Op die manier dreigt een ultrakorte winterstop.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • lu marissen

  Rene Van Halen,je moet de reglementen eens goed lezen en niet zo maar iets beginnen te verzinnen

 • luc teirlynck

  Zo lang er geen medicijn is zal dit blijven ,zo lang de mensen niet doen wat word gevraagd zullen er besmettingen zijn, zolang als nodig gaan we deze regels ondergaan . Niks is nog wat het was de echte miserie moet nog komen met vele werklozen , door faling bedrijven en zelfstandigen , armoede , honger , ziektes en criminaliteit zijn het heen er op ons af komt dit alles is dichterbij of de meesten hier beseffen .

 • guy matheussen

  de evenementensector mag ook niet werken en daar verdienen ze veeeeeel minder

 • Philippe Janssens

  Best laten doorgaan... als de harde kernen van de Antwerpse clubs gaan samenspannen gaat de lont waarschijnlijk in het kruitvat...

 • René Van Halen

  Volgens de nieuwe bondsreglementen krijgen de clubs een fortaitnederlaag als er een plaatselijk verbod is om de wedstrijd te spelen. Benieuwd of de KBVB dit gaat toepassen op de Antwerpse clubs?