Exclusief voor abonnees

Klein jaar na uitbarsten ‘Propere handen’ is er niéts veranderd: Bayat nog altijd baas

Photo News
Mogi Bayat is de dominantste makelaar op de Belgische markt. Ruimt de overschot van Anderlecht op. De bom van 10 oktober lijkt niet meer dan een voetzoeker.

Herinnert u zich 2018 nog? Het jaar waarin Anderlecht Herman Van Holsbeeck op staande voet ontsloeg. Het nieuwe regime van paars-wit had zijn vragen bij de handelswijze van de sportieve manager op de transfermarkt. Vooral de talrijke transacties met Mogi Bayat sprongen in het oog. Ondertussen trok diezelfde Bayat naar de rechter om een rekening van Anderlecht te bevriezen, omdat Marc Coucke wilde natrekken of diens commissies uit het verleden wel rechtsgeldig waren.

Herman Van Holsbeeck en Mogi Bayat zijn, om het zacht uit te drukken, niet de grote vrienden van het nieuwe Anderlecht.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
36 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Mertens

  De bonzen van ons gerecht zijn dom geweest een onderzoeksrechter te halen die al in de voetbalbond geïncorporeerd zat. We zien schijnprocessen, maar de bron van het kwaad, de diepe wortel van de pisbloem, blijft onaangeroerd. Althans tot op heden. Hopelijk horen we nog iets. Liefst binnen de 5 jaar.

 • Steve Blokzijl

  Dat wist elk klein kind al van begin af aan.

 • FRANS DE ROUCK

  Maar het toch zeersimpel! Als die kerel zijn mond opentrekt en vertelt wat,hij allemaal weet en gefixst heeft met enorm veel voetballeiders dan is er geen Belgische competitie meer. Propere handen??? Show van de grootste soort.Er gaat veel heel veel geld om in dit wereldje. En geld!!! Ht stinkt zoal zonder meer.

 • Mario Feest

  Wie geld heeft kan alles in België. Maar ja, wat kan je er tegen doen? Niks. Zou me niet verbazen dat al die zogezegde onderzoekers met een mool uurwerk rond de pols rondlopen.

 • Martin Amelynck

  Niemand verschiet hiervan... had het andersom geweest dan zouden we vol ongeloof kijken.