Kempenzonen kopen logo oude Lierse

BELGA
Lierse Kempenzonen heeft het clublogo van het ter ziele gegane  Lierse SK overgenomen van de curator die het faillissement afhandelt. Dat maakte de ‘erfgenaam’ van het oude Lierse zopas bekend via zijn Facebookpagina. 

“Niet alleen het logo, maar ook alle meubilair in het Vanderpoortenstadion en in het jeugdcentrum in Kessel én alle intellectuele eigendomsrechten kwamen in onze handen”, klinkt het bij Lierse Kempenzonen. 

“We kunnen dus met zekerheid stellen dat Lierse volgend jaar op het Lisp zal spelen in de geel-zwarte kleuren en met het logo op het shirt.” Eerder kocht investeerder Luc Van Thillo al het Vanderpoortenstadion aan. 

Over de exacte naam van de nieuwe club (die officieel eigenlijk nog steeds KFC Oosterzonen heet) bestaat nog wel enige discussie. De oorspronkelijk voorziene naamswijziging tot KSK Lierse Kempenzonen werd door de voetbalbond afgeketst omdat de combinatie ‘Lierse’ en ‘SK’ te veel verwees naar het oude Lierse. Binnen de club maakt men zich echter sterk dat er sowieso ‘Lierse’ in de nieuwe naam zal voorkomen.

BELGA1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luc Sieps

    Koninklijke Lierse Football Club. K.L.F.C.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00