Zulte Waregem laat kans liggen met zicht op PO1, Moeskroen pakt volle buit aan Gaverbeek

BELGA
Zulte Waregem
ZWA
Zulte Waregem ZWA
1
2
Excel Moeskroen MOU
MOU
Excel Moeskroen
Anderlecht verloren, Genk verloren. Zulte Waregem kon een zaak doen in de strijd om het laatste play-off 1-plekje. Moeskroen had een ander scenario in gedachten en schreef het ook: Essevee met de billen bloot en een gouden kans verkeken.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De mannen van Francky Dury schoten nochtans goed uit de startblokken. Na twee minuten leek de voorsprong al op het bord te staan. Larin serveerde Sissako de openingsgoal op een presenteerblaadje, maar de Canadees stond in de aanloop naar het doelpunt buitenspel.

Daarna stokte de machine bij Essevee. De thuisploeg voetbalde veel te traag om een stug Moeskroen uit verband te spelen. De bezoekers groeiden zelfs in de partij.

En dan, na een halfuur, hing de 0-1 plots tegen de touwen. Garcia vond Osabutey met een lange pass en de Ghanees deed alles juist: goeie aanname, snel gedraaid en hard in de benedenhoek getrapt. Doelman Bansen had geen schijn van kans.

Wat kan die Garcia toch ook een balletje trappen. Een penseelstreek in de verste hoek en de boeken mochten toe. De fauw milderde nog vanop de stip, maar voor het overige ontbrak het Zulte Waregem aan creativiteit om nog een punt uit de brand te slepen, laat staan een overwinning.

Photo News
BELGA
Photo News
Photo News4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • christiaan vandenbroucke

  Om te beginnen 4 nieuwe verdedigers kopen Z-W,met het geld van Vossen hadden ze misschien al een goede verdediger kunnen kopen,een speler die bij een ploeg maar de 4-of de 5 is keuze is dat moet ge niet kopen,wat liep die Vossen op het plein te doen gisteren,ik stel mij vragen bij de scouts of het bestuur t'is triestig om het aan te zien

 • Gino De Neef

  Waarom is Moeskroen nog steeds niet geschorst? Met een Vlaamse ploeg was dit allang gebeurd.

 • Geert Van de Moortele

  Hoe is dat nu in Godsnaam mogelijk !! Mentaliteit en inzet van de spelers is ver te zoeken.

 • dave hosten

  Onvoorstelbaar Essevee....wetende dat je gouden zaken kan doen...