Wordt Hannes Wolf nieuwe Genk-coach? Limburgers spraken reeds met 38-jarige Duitser

reuters
Hannes Wolf is een van de kandidaten om de nieuwe trainer van Racing Genk te worden. De Limburgers spraken reeds met de 38-jarige Duitser, die lange tijd de tweede ploeg van Borussia Dortmund trainde. Wolf was daarna de hoofdcoach van Stuttgart (2016-2018) en Hamburg (2018-2019).

Racing Genk is nog steeds op zoek naar een opvolger voor Felice Mazzu. Dimitri de Condé zette zijn gespreksronde met de drie overgebleven kandidaten gisteren verder. Zo werd er onder meer gesproken met de Duitser Hannes Wolf, die sinds zijn ontslag bij Hamburg (mei dit jaar) zonder club zit. Daarnaast staan er nog een Belgische en buitenlandse coach (die aan de slag is/was in ons land) op de shortlist. 

Een doorbraak lijkt niet voor meteen, de onderhandelingen worden wellicht pas eind deze week afgerond. Racing Genk oefent vandaag om 11u30 op het veld van Verbroedering Geel tegen het KV Mechelen van Wouter Vrancken (die een verbeterd contract kreeg bij Malinwa). De partij vindt plaats achter gesloten deuren. 

EPA14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ludo Bruggeman

  Obi Williams, Wolf is met Stutgart gestegen in het seizoen 2016/2017 en ontslagen in 2018, hij is meteen bij Hamburg begonnen de club had na 10 matchen amper 15 punten, Wolf maakte het seizoen vol en haalde een 4de plaats in tweede klasse met 56 punten. Dat wilt zeggen dat Wolf nooit is gedegradeerd met een club trouwens in 2017 is Wolf zelfs Trainer van het jaar geweest. uw Info klopt niet Obi.

 • marc houben

  Marc Houben Stijn vreven echt iets voor genk!! Toptrainer, limburger,!!

 • Obi Williams

  Is met Stuttgart en HSV gedegradeerd, goeie bal

 • Jacques Delalieux

  Hopelijk zetten ze weer geen idiote opstappremie van 600.000€ in het contract. Iemand in de privé die niet voldoet, krijgt zijn C4 en kan gaan doppen. Waarom trainers en politiekers niet? Die worden ook ontslagen, ofwel door hun onkunde of niet herverkozen. Dus C4.

 • Daniel Cuypers

  Gaan het veel te ver zoeken. Stijn Vreven is vrij, ex-speler, jong, gedreven,Limburger, talentvol en kent de Belgische competitie. Had bij zijn laatste club alleen de pech in een Antwerps wespennest te zijn terechtgekomen.