Winterstages 11/1: Anderlecht blijft steken op 0-0 tegen Heerenveen, Genk verliest met 0-2 en is Samatta en Karelis (longembolie) kwijt - Is De Bock nu naar Leeds of Vormer?

BELGA
Onze Belgische eersteklassers trekken deze periode massaal op winterstage. Hoe verlopen er hun trainingen en kunnen ze hun oefenmatchen winnend afsluiten? Mis niets van hun acties dankzij deze negen dagen lange liveblog, mét focus op de beste foto’s, de beste video’s en de leukste weetjes!

Lees de stagedagboeken van:

StandardSint-TruidenWaasland-BeverenZulte WaregemAntwerpClub BruggeKV OostendeAA GentAnderlechtKV MechelenRacing GenkLokeren en Charleroi.

rv10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jonas Van snee

  Ge moet vooruit kijken, den tijd da Anderlecht elk jaar kampioen speelt is voorbij.

 • Paul Van den Bruel

  Als men de oefenmatchen maar met één oog volgt, is de titel over Vormer-De Bock zeer misleidend. Gelukkig werd het duidelijk bij het lezen van het artikel. Vanwege een naieve clubsupporter.

 • Geert Thijs

  Gasten club haalt in nog geen 100 jaar 34 titels alleen als de scheidsrechters zo blijven fluiten zullen ze het wel halen

 • Gaston FOUBERT

  Ja heintje, zo kan Clubke misschien ook aan 34 titels geraken.

 • Dany Herman

  Het effect Hein werkt nog niet , t'zal nog geen koekenbak zijn Misschien nog wat meer polonaises rond het veld al zingend van koekenbak

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00